Sirovine za slastičarstvo i sladoledarstvo, te vrhunska oprema
Proizvod | Opis | Pak. | Doziranje |
Pannagel | Baza za brzu pripremu sladoleda, s temeljnim okusom koji pojačava mliječne paste. | 2 kg | 50 g/l |
Panna 50 | Nova baza koja se koristi za toplu i hladnu pripremu. Vrlo je kompaktna, kremasta i toplog i delikatnog okusa. | 1,50 kg | 50 g/l |
Diamante 50 | Meka i kremasta baza s blagim okusom mlijeka | 2 kg | 50 g/l |
Vittoria 50 | Izrazito kompaktna i kremasta baza, toplog okusa. | 2 kg | 50 g/l |
Venezia 100 | Baza toplog i punog okusa, bogate strukture. Ne sadrži hidrogenizirane masnoće. | 1,50 kg | 100 g/l |
Matilde 100 | Baza za izradu mliječnog sladoleda koja sadrži veći % masnoća i niski % mliječnih proteina što daje bogat okus i kremastost sladoledu | 1,50 kg | 100 g/l |
Frutossa 50 | Baza razvijena za voćni sladoled. Daje kremastu strukturu i pojačava okus voća. | 2 kg | 50 g/l |
Proizvod | Opis | Pak. | Doziranje |
Limun 50 | Kompletan proizvod sa stabilizatorima za proizvodnju osvježavajućeg sladoleda okusom limuna | 2 kg | 50 g/l |
Jogurt 30 | Čuveni PreGel sladoled s okusom jogurta | 1,50 kg | 30 g/kg |
Cheescake | PreGel sladoled sa okusom sira | 1,50 kg | 40 g/kg |
Chocolate 100 | Kompletan sladoled za pripremu, okusa čokolada | 1,50 kg | 100 gr/l |
Proizvod | Opis | Pak. | Doziranje |
Vellutina | Emulgator za sladoled i semifreddo. Sladoledu daje mekođu i kremastost. | 5 kg | 4-6 g/kg |
Neutro | Stabilizatopr sa snažnim učinkom za toplu i hladnu pripremu | 2 kg | 4 g/l |
Piucremoso | Poboljšivač strukture sladoleda, za toplu i hladnu pripremu. Čini sladoled kremastijim | 1,2 kg | 20-30g/kg |
Proteingel | Popboljšivač strukture (proteini) koristi se za toplu pripremu, idealan za pravljenje planina. | 1,5 kg | 20-40g/kg |
Fibraplus | Poboljšivač strukture sladoleda, za toplu i hladnu pripremu. Produžava svježinu sladoleda (vlakna) | 1,5 kg | 15 g/kg |
Proizvod | Pak. | Doziranje |
Višnja | 3 kg | 30-70 g/kg |
Ananas | 3 kg | 30-70 g/kg |
Banana C | 3 kg | 30-70 g/kg |
Narandža C | 3 kg | 30-70 g/kg |
Borovnica C | 3 kg | 30-70 g/kg |
Šumsko voće | 3 kg | 30-70 g/kg |
Malina | 3 kg | 30-70 g/kg |
Dinja | 3 kg | 30-70 g/kg |
Zelena jabuka | 3 kg | 30-70 g/kg |
Menta | 3 kg | 30-70 g/kg |
Jagoda C | 3 kg | 30-70 g/kg |
Kivi C | 3 kg | 30-70 g/kg |
Mango ACE | 3 kg | 30-70 g/kg |
Mango Alphonso N | 3 kg | 30-70 g/kg |
Crvena narandža | 3 kg | 30-70 g/kg |
Proizvod | Pak. | Doziranje |
Američki kikiriki | 2,5 kg | 120 g/l |
Slani kikiriki | 2,5 kg | 120 g/l |
Mliječni karamel | 1,30 kg | 20-35 g/kg |
Karamel | 6 kg | 20-35 g/kg |
Coffe Costa d Oro | 3 kg | 100 g/kg |
Ciambella | 3 kg | 100 g/kg |
Čokolada lješnjak | 6 kg | 100 g/kg |
Gianduia | 6 kg | 100 g/kg |
Bijela čokolada | 5 kg | 70 g/kg |
Kokos | 5 kg | 100 g/kg |
Biscotto | 3 kg | 25-70 g/kg |
Lješnjak sa granulama | 5 kg | 70 g/kg |
Prontočok čokolada | 6 kg | 100 g/kg |
Punč sa cijelim grožđicama | 3 kg | 70 g/kg |
Tiramisu | 5 kg | 80 g/kg |
Tiramisu Venetiano | 3 kg | 80 g/kg |
Pistacio | 6 | 35 g/kg |
Pistacio primavera | 3 | 100 g/kg |
Malaga C | 6 | 100 g/kg |
Vanilija N | 6 | 25-35 g/kg |
Vanilija antica | 3 | 25-35 g/kg |
Gran straciatella | 0,9 | 50 g/kg |
Gran straciatella | 5 | 50 g/kg |
Plavo nebo | 3 | 35 g/kg |
Otto caramel biscotto | 3 | 100 g/kg |
Orah pasta | 6 | 100 g/kg |
Crna čokolada | 1,75 | 700 g/l |
Pita od jabuka | 3 | – |